Privatperson Logga in

Svåra samtal

Uppdragsutbildning

Kursen ökar din förmåga att hantera konflikter och genomföra svåra samtal. Det kan handla om att hantera kritik eller påhopp och hitta en lösning, ta upp känsliga saker och få en medverkan eller samtal med någon som inte mår bra och kunna vägleda mot en lösning. Under kursen varvar vi teori och praktik och genomför diskussioner, övningar så att du ökar din förmåga. De metoder som används på kursen har alla stöd i forskning. Den positiva attityden – så här gör skickliga när de hanterar svåra samtal Känslor och kroppsspråk - att hitta sitt positiva läge där man har kraft att stå emot negativ känslosmitta i en konflikt Att få andra att samarbeta i ett svårt samtal: Lyssnande på som lugnar ner och frågor som får andra att samarbeta Vända kritik och påhopp till samarbete: Metoden Förstå och Fråga vidare Att vara tydlig så att du minskar konflikter – metoder som får andra att samarbeta: att be andra och förklara och ställa krav med stöd Ta upp känsliga saker – feedback som utvecklar Svåra samtal: tre steg som gör att du kan vägleda mot en lösning Kursen vänder sig professionella som möter människor i sin yrkesutövning inom förskola och skola. Kursen ges under en dag.

Seminarietillfällen

Inga planerade tillfällen.

Bokningsförfrågan

Denna utbildning kan bokas till det tillfälle och den plats som bäst passar era behov. Kontakta oss för vidare diskussion om hur just er utbildning kan se ut.

Bokningsförfrågan

Vi använder cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt av webbplatsen. Genom att fortsätta accepterar du att cookies används. Läs mer