Privatperson Logga in

Coachande ledarskap

Uppdragsutbildning

Målgrupp Utbildningen vänder sig både till nya och erfarna skolledare. Om utbildningen Det här är en utbildning för dig som vill lära sig att kommunicera på ett positivt sätt så att du stärker din personals förmåga att växa, ta ansvar så att de blir mer självgående. Ett coachande ledarskap gör att medarbetarna samarbetar mer, presterar bättre och mår bättre på sin arbetsplats. Ett coachande ledarskap minskar också stress bland medarbetare och ökar förutsättningarna för hälsa. En vanlig effekt av en utbildning för dig som chef, är att du har mer självförtroende för du har lärt dig att hitta ditt bästa läge att kommunicera där du har kraft och positiv känslomässig energi. Ett coachande förhållningsätt innebär att du är tydlig med mål och uppgifter samt att du får medarbetarna med genom delaktighet. Du får en mängd olika metoder så att du kan kommunicera på ett tydligt sätt, skapa medverkan genom delaktighet. Under utbildningen arbetar vi praktisk så att du får träna på metoderna. De metoder som används på utbildningen har ett tydligt stöd i forskning. Tema utveckla dig själv Effektivt ledarskap - överblick över kunskapsläget Det positiva kommunikationsmönstret nyckeln till framgång Stress och känslohantering så att du blir att bli en bättre ledare Tema utveckla medarbetarna Kommunikation som utvecklar medarbetare – de fyra effektiva metoderna för att få medarbetare motiverade att göra uppgifter Få medarbetarna att själva lösa problem – lita på frågor som utvecklar Feedback som gör att andra växer i förmåga Tema utveckla gruppen Läs av gruppen nivå av utveckling och växla mellan att styra, medverka eller följa för då utvecklas gruppen optimalt Led möten som skapar mening – delaktighet som utvecklar en grupp Ledarskapsvanor som får din grupp att blomstra Genomförande Föreläsning och workshop två dagar. Mål Att få verktyg för att skapa en väl fungerande arbetsplats.

Seminarietillfällen

Inga planerade tillfällen.

Bokningsförfrågan

Denna utbildning kan bokas till det tillfälle och den plats som bäst passar era behov. Kontakta oss för vidare diskussion om hur just er utbildning kan se ut.

Bokningsförfrågan

Vi använder cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt av webbplatsen. Genom att fortsätta accepterar du att cookies används. Läs mer