Sverige
Privatperson Logga in

Skrivligheter

Uppdragsutbildning

Går även att boka som digital utbildning. Kontakta gärna oss för ett förslag på upplägg uppdragsutbildning@studentlitteratur.se Att uttrycka sig både muntligt och skriftligt är framgångsfaktorer för våra elever när de går i skolan men framförallt när de en gång lämnar skolväsendet. Kim Sjöberg har skapat ett framgångsrikt arbetssätt som blivit mycket uppskattat på sin skola och via oppetklassrum.se. Ett arbetssätt som präglas av mycket glädje, engagemang och kunskap utifrån aktuell forskning. Kursen handlar om hur man använder skrivmetoder som ASL, genrepedagogik och cirkelmodell samtalsmodeller för inlärning som utgår från händelser, vilket ger bra grund för skrivande vad som främjar lärandet hos elever med svenska som andraspråk vikten av att skapa gemensamma upplevelser. Deltagarna får även konkreta tips på kreativa och inkluderande bilduppgifter som tillhör skrivämnet. GENOMFÖRANDE Föreläsning halvdag Går även att boka som digital utbildning. Kontakta gärna oss för ett förslag på upplägg uppdragsutbildning@studentlitteratur.se MÅL Kunskap om viktiga faktorer och modeller för språkinlärning som inkluderar. Förslag kring arbetssätt som går att omsätta direkt i klassrummet.

Vill du veta mer?

Läs vår intervju med Kim Sjöberg.

Seminarietillfällen

Inga planerade tillfällen.

Bokningsförfrågan

Denna utbildning kan bokas till det tillfälle och den plats som bäst passar era behov. Kontakta oss för vidare diskussion om hur just er utbildning kan se ut.

Bokningsförfrågan

Vi använder cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt av webbplatsen. Genom att fortsätta accepterar du att cookies används. Läs mer