Sverige
Privatperson Logga in

BRAVKOD-UTBILDNING

Seminarium

Om utbildningen inte kan genomföras på plats pga. pandemin, genomförs den istället digitalt och fördelas på två halvdagar. Klicka på ”Visa mer info” för att snabbt kunna se vilka datum som gäller under respektive utbildning. Den går även att boka som digital utbildning eller på plats i er kommun eller skola. Kontakta oss gärna för ett förslag på upplägg uppdragsutbildning@studentlitteratur.se MÅLGRUPP Speciallärare, specialpedagoger och andra som arbetar med elever som behöver automatisera sin avkodning vid läsning. BRAVKOD (BRA AVKODning) är en träningsmetod för elever som behöver automatisera sin avkodning vid läsning. Tillsammans med BRAVKODmaterialet, som har författats av Bodil Jönsson, och en tränad pedagog finns alla möjligheter att lyckas med sin lästräning. BRAVKOD-materialet har stigande svårighetsgrad från enbokstavslista till stavelser, högfrekventa ord och därefter mönstergivning av olika vokaler och sammansatta ord. Metoden har visat sig vara mycket effektiv när det gäller att utveckla läsflyt, något som i sin tur är avgörande för läsförståelsen. Den här utbildningen med Ronny Karlsson består av en teoretisk del i form av en föreläsning och en praktisk del med metodisk och praktisk lästräning. Deltagarna utbildas i hur metoden och materialet ska användas för att på bästa sätt öka elevernas läsflyt. Genom ett metodiskt arbete med materialet utvecklas eleverna från svaga läsare och/eller dyslektiker, till i stort sett fullgoda läsare. BRAVKOD-materialet kan endast köpas efter genomgången utbildning (teori + praktik). För mer information och beställning, kontakta oss på uppdragsutbildning@studentlitteratur.se GENOMFÖRANDE Föreläsning/metodutbildning heldag. Om utbildningen inte kan genomföras på plats pga. Pandemin, genomförs den istället digitalt. Går även att boka som digital utbildning. Kontakta oss gärna för ett förslag på upplägg uppdragsutbildning@studentlitteratur.se MÅL Att lära sig arbeta med BRAVKOD-materialet.

Vill du veta mer?

Läs vår intervju med Ronny Karlsson.

Seminarietillfällen

Du som undervisar eller arbetar inom utbildningssektorn kan boka seminarietillfällen. Vänligen logga in nedan.

Logga in

Om du som privatperson är intresserad av att delta på ett seminarium, kontakta kundservice så hjälper vi dig.

Digital utbildning

2021-04-21, 13.00 - 16.00

2065 kr
exkl moms
Digital utbildning

2021-05-05, 13.00 - 16.00

2065 kr
exkl moms
Bokningsförfrågan

Denna utbildning kan bokas till det tillfälle och den plats som bäst passar era behov. Kontakta oss för vidare diskussion om hur just er utbildning kan se ut.

Bokningsförfrågan

Vi använder cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt av webbplatsen. Genom att fortsätta accepterar du att cookies används. Läs mer