Vi lyfter fritidshemmen tillsammans!

Uppdragsutbildning

Målgrupp Personal i fritidshem och skolledare. Utsedda samtals-/processledare. Om utbildningen Att lyfta fritidshemmen handlar om att ta ansvar för en del av skolans verksamhet som ibland kommer i andra hand. Men fritidshemmens uppdrag har förändrats och det finns alla möjligheter att skapa ett meningsfullt lärande för eleverna. För att åstadkomma en utveckling bör all personal ha aktuell kunskap om uppdraget och arbeta gemensamt mot målet. I den här utbildningen får personalen inspiration att: Arbeta för en förankring av verksamheten i styrdokumenten Utvecklaformer för dokumentation och uppföljning Synliggöra verksamheten både inom skolan och gentemot föräldrar Öka elevernas delaktighet Mötas över arbetslags- och skolgränser för att dela erfarenheter Genomförande Seminarium halvdag Mål Förbättrad kunskap om läroplanen och vad den har för konsekvenser för den dagliga verksamheten i fritidshemmet. Praktisk erfarenhet av att arbeta tillsammans i personalgruppen kring förbättring av verksamheten.

Seminarietillfällen

Inga planerade tillfällen.

Bokningsförfrågan

Denna utbildning kan bokas till det tillfälle och den plats som bäst passar era behov. Kontakta oss för vidare diskussion om hur just er utbildning kan se ut.

Bokningsförfrågan

Vi använder cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt av webbplatsen. Genom att fortsätta accepterar du att cookies används. Läs mer