Privatperson Logga in

Beteendedesign i skolan

Uppdragsutbildning

Går även att boka som digital utbildning. Kontakta gärna oss för ett förslag på upplägg. uppdragsutbildning@studentlitteratur.se MÅLGRUPP Lärare, fritidspersonal, elevhälsan och skolledare OM FÖRELÄSNINGEN Hur kan vi skapa förutsättningar för att fler elever ska lyckas i den svenska skolan? I denna utbildning ger Mark Siegbahn kunskaper om hjärnan och hur vi kan trigga igång ämnen som påverkar motivation, glädje, stolthet och relationsskapande. Under utbildningen vidgas perspektivet på relationsskapande och du får en introduktion utifrån kunskapsområdet beteendeekonomi till hur fysisk aktivitet påverkar hur vi reagerar på olika situationer. Beteendedesign i skolan är ett koncept som är framtaget för att öka förutsättningar för inlärning, engagemang och inkludering med stöd av forskning inom beteendeekonomi, beteendevetenskap och fysisk aktivitet. Föreläsningen ger dig konkreta verktyg och övningar för att du ska lyckas med din grupp, personal och skola. GENOMFÖRANDE Seminarium halvdag Går även att boka som digital utbildning. Kontakta gärna oss för ett förslag på upplägg. uppdragsutbildning@studentlitteratur.se MÅL Ökad förståelse för hur vi ger elever större förutsättningar för inlärning samt praktiska verktyg för implementering.

Vill du veta mer?

Läs vår intervju med Mark Siegbahn.

Seminarietillfällen

Inga planerade tillfällen.

Bokningsförfrågan

Denna utbildning kan bokas till det tillfälle och den plats som bäst passar era behov. Kontakta oss för vidare diskussion om hur just er utbildning kan se ut.

Bokningsförfrågan

Vi använder cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt av webbplatsen. Genom att fortsätta accepterar du att cookies används. Läs mer