Sverige
Privatperson Logga in

Ska alla bli programmerare nu?

Uppdragsutbildning

Målgrupp Personal i förskoleklass – åk 5 Programmeringens grunder och förståelsen är en allt viktigare kunskap i dagens skola. Från höstterminen 2018 kommer programmering att vara ett obligatoriskt moment i undervisningen för matematik och teknik från årskurs 1 till årskurs 9 men vi kan även integrera det i andra ämnen också. Denna utbildning ger inspiration och kraft att börja med detta framtidsområde, för det behöver inte vara krångligare än vad du gör det till! Och alla ska inte bli programmerare, men att förstå grunderna är en förutsättning för att förstå och verka i en digitaliserad värld. Utbildningen vad är programmering, kodning, datalogiskt tänkande etc. när kan man börja med programmering i undervisningen och tankar om hur omvärldsanalys, hur ser det ut i våra grannländer och resten av världen vi tittar närmare på några robotar samt webbsidor och appar som hör till dem Genomförande Föreläsning halvdag Mål Att få inspiration och konkreta verktyg för att börja jobba med programmeringens grunder.

Seminarietillfällen

Inga planerade tillfällen.

Bokningsförfrågan

Denna utbildning kan bokas till det tillfälle och den plats som bäst passar era behov. Kontakta oss för vidare diskussion om hur just er utbildning kan se ut.

Bokningsförfrågan

Vi använder cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt av webbplatsen. Genom att fortsätta accepterar du att cookies används. Läs mer