Sverige
Privatperson Logga in

Motiverande undervisning

Uppdragsutbildning

Målgrupp Lärare i mellan- och högstadium Om utbildningen Motivationsbrist hos eleverna? Måste allt bli lustfyllt nu…? Nej! Men med enkla strategier som är grundade i beteendevetenskap, kognitionsvetenskap samt spelvetenskap, så skapar du ett engagemang hos eleverna. Strategierna kan tillämpas både på gruppnivå och på individuell nivå. För att skapa engagemang så bör detta synsätt finnas med som ett givet inslag när lärare planerar enskilda lektioner såväl som större projekt. Utbildningen presenterar en rad verktyg baserade på forskning och beprövad erfarenhet framtagna för att skapa gynnsammare förutsättningar för elevernas engagemang och fokus. Genomförande Föreläsning/workshop halvdag Mål Ge lärare och pedagoger ytterligare möjligheter att få sin elevgrupp mer engagerade i skolan. Ett engagemang som leder till ett ökat välmående och en positivare gemenskap.

Seminarietillfällen

Inga planerade tillfällen.

Bokningsförfrågan

Denna utbildning kan bokas till det tillfälle och den plats som bäst passar era behov. Kontakta oss för vidare diskussion om hur just er utbildning kan se ut.

Bokningsförfrågan

Vi använder cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt av webbplatsen. Genom att fortsätta accepterar du att cookies används. Läs mer