Privatperson Logga in

Att möta elever med trauman eller svåra upplevelser

Uppdragsutbildning

Målgrupp Samtliga pedagoger i förskola och skola. Ett adekvat bemötande av elever med trauman och svåra upplevelser är centralt för att eleverna ska kunna utveckla till ett välbefinnande och få en lyckad skolgång. Eleverna ska aldrig glömma bort vad de varit med om. Men vi har till uppgift att hjälpa dem så att dörren till minnenas kammare inte står vidöppen utan enbart står på glänt. Handledningen sker i konkreta övningar samt samtal med syfte att skapa nya kunskaper och insikter om vad som är ett framgångsrikt bemötande i klassrum eller samtal med elever. Genomförande Föreläsning och workshop halvdag. Mål Få ökad kunskap och handlingsberedskap i arbetet med elever med trauman eller svåra upplevelser.

Vill du veta mer?

Läs vår intervju med Anna-Carin Håkansson.

Seminarietillfällen

Inga planerade tillfällen.

Bokningsförfrågan

Denna utbildning kan bokas till det tillfälle och den plats som bäst passar era behov. Kontakta oss för vidare diskussion om hur just er utbildning kan se ut.

Bokningsförfrågan

Vi använder cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt av webbplatsen. Genom att fortsätta accepterar du att cookies används. Läs mer