Privatperson Logga in

Få fler pojkar att lyckas i skolan

Uppdragsutbildning

Målgrupp Lärare i grundskolan och gymnasium. Om utbildningen På de flesta skolor presterar pojkar som grupp sämre än flickor. Fler pojkar än flickor går ut grundskolan utan ett fullständigt betyg. Frågan är vad man på skolnivå kan göra för att ändra på detta. Under denna utbildning presenterar Fredrik Zimmerman olika orsaker till de sämre prestationerna. Han ger förslag och resonerar kring fruktbara strategier och handlingar som förbättrar prestationerna – och som gynnar både flickor och pojkar. Föreläsningen har ett fokus på hur olika normer och ideal skapas bland pojkar och hur det påverkar deras studier och resultat. I föreläsningen presenteras även andra perspektiv, exempelvis biologins påverkan på pojkars studier. Genomförande Föreläsning halvdag. Mål Få ökad kunskap om hur man kan bidra till att fler pojkar lyckas i skolan.

Vill du veta mer?

Läs vår intervju med Fredrik Zimmerman.

Seminarietillfällen

Inga planerade tillfällen.

Bokningsförfrågan

Denna utbildning kan bokas till det tillfälle och den plats som bäst passar era behov. Kontakta oss för vidare diskussion om hur just er utbildning kan se ut.

Bokningsförfrågan

Vi använder cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt av webbplatsen. Genom att fortsätta accepterar du att cookies används. Läs mer