Privatperson Logga in

Allmänläkarpraktikan - Njursjukdomar urologi gynekologi

Skickas följande arbetsdag

361 kr

exkl moms

Läs mer Stäng

Bokens syfte är att ge en uppdaterad och lättillgänglig vägledning i den kliniska vardagen. I praktikans format ges konkreta förslag på utredning och behandling av de vanligast förekommande sjuk-domarna inom nefrologi, urologi och gynekologi. Allmänläkarpraktikan är en bokserie som vänder sig till personer verksamma inom allmänmedicin och andra specialiteter inom öppen- och slutenvård. Den riktar sig även till AT- och ST-läkare samt till studenter som önskar en praktisk handbok att bära med ...

Information

ISBN:

9789144051765

Utgivningsår:

2012

Artikelnummer:

33168-01

Upplaga:

Första

Sidantal:

160

Författare

Katarina Hedin

Katarina Hedin, docent och specialist i allmänmedicin, forskningsledare vid Futurum samt verksam vid Vårdcentralen Norrahammar, Region Jönköpings län.

Magnus Löndahl

Magnus Löndahl, docent, överläkare och sektionschef, Endokrinologen, Verksamhetsområde Endokrin, hud, reproduktion, ögon, Skånes universitetssjukhus.

Thomas Nilsson

Thomas Nilsson, överläkare, specialist i allmänkirurgi, obstetrik och gynekologi samt specialist i allmänmedicin, Kirurgkliniken, Ljungby lasarett.

Jonas Richthoff

Jonas Richthoff, med.dr, överläkare, specialist i urologi och allmänkirurgi, Kirurgkliniken Ljungby lasarett.

Vi använder cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt av webbplatsen. Genom att fortsätta accepterar du att cookies används. Läs mer