Sverige
Privatperson Logga in

Tecken som stöd

Uppdragsutbildning

Går även att boka som digital utbildning. Kontakta gärna oss för ett förslag på upplägg Uppdragsutbildning@studentlitteratur.se MÅLGRUPP Personal I förskolan OM UTBILDNINGEN Öka effekten av ditt språkutvecklande arbetssätt. Alla barn, men i synnerhet barn som är sena i språkutvecklingen, har nytta av att du som pedagog kompletterar ditt verbala språkarbete med teckenstöd. Tecken som stöd, eller TAKK, är ett bra verktyg som används på många förskolor för att stötta kommunikation och språkutveckling hos alla små barn men också äldre barn som är i behov av extra stöd i sin språkutveckling. Under denna utbildning håller logopeden och författaren Elvira Ashby en intensivkurs i tecken med målet att alla deltagare ska få med sig ett grundordförråd med tecken och känna sig redo att direkt börja teckna i sin vardag. GENOMFÖRANDE Föreläsning halvdag Går även att boka som digital utbildning. Kontakta gärna oss för ett förslag på upplägg. Uppdragsutbildning@studentlitteratur.se MÅL Utbildningen ger teoretisk grund kring arbetet med TAKK samt ett konkret verktyg i form av ett grundordförråd med tecken för alla som direkt vill komma igång att teckna i vardagen.

Seminarietillfällen

Inga planerade tillfällen.

Bokningsförfrågan

Denna utbildning kan bokas till det tillfälle och den plats som bäst passar era behov. Kontakta oss för vidare diskussion om hur just er utbildning kan se ut.

Bokningsförfrågan

Vi använder cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt av webbplatsen. Genom att fortsätta accepterar du att cookies används. Läs mer