Sverige
Privatperson Logga in

Utomhuspedagogik och hållbar utveckling i förskolan

Uppdragsutbildning

Digitalt utbildningspaket som du och din personal gör i er egen takt. Paketet innehåller tre filmer på ca 1h, samt att det ingår förslag på fördjupande arbete där vi kombinerar filmerna med litteraturläsning ur Sannes böcker eller artikelläsning för dig som har förskoleforum. De tre filmerna omfattar följande område: • Utomhuspedagogik, 22 min • Hållbar utveckling och utomhuspedagogik, 21 min • Utveckla undervisningen ute, 21 min MÅLGRUPP Personal inom förskola OM UTBILDNINGEN Utbildningen vänder sig till dig och din verksamhet som stöd i hur utomhuspedagogik kan implementeras och utvecklas i undervisningen. Sanne Björklund förtydligar begreppet hållbar utveckling kopplat till undervisningen utomhus samt naturens roll i arbetet. Vidare ges konkreta exempel på hur man kan göra för att utveckla undervisningen ute, praktiska tips och perspektiv som gör att man kan sätta igång ett förändringsarbete på den egna förskolan. GENOMFÖRANDE Halvdag eller över tid som passar er. MÅL Utveckla förståelsen för utomhuspedagogikens syfte i undervisningen. Konkreta tips för att utveckla arbetet med hållbar utveckling.

Seminarietillfällen

Inga planerade tillfällen.

Bokningsförfrågan

Denna utbildning kan bokas till det tillfälle och den plats som bäst passar era behov. Kontakta oss för vidare diskussion om hur just er utbildning kan se ut.

Bokningsförfrågan

Vi använder cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt av webbplatsen. Genom att fortsätta accepterar du att cookies används. Läs mer