Trygg introduktion i förskolan

Uppdragsutbildning

Målgrupp Föreläsningen vänder sig till pedagoger i förskolan. Den går också att anpassa till föräldrar. Om utbildningen/seminariet Introduktionen lägger grunden för att varje barn ska ha en trygg, rolig och lärorik förskoletid. För att barnet ska bli tryggt på förskolan krävs en stor insatts av pedagogerna. Under föreläsningen lyfter föreläsarna många aspekter av introduktionen där planeringen innan, genomförandet och efterarbetet är avgörande. Du får många exempel på hur samarbetet mellan pedagoger och föräldrar påverkar introduktionen och den befintliga barngruppen kan vara delaktiga i att välkomna en ny kamrat till förskolan. Föreläsarna delger många exempel från egen erfarenhet och kopplar föreläsningen till förskolan läroplan teorier. Genomförande 3 timmars föreläsning med bikupor Mål Kunskap om vikten av en god introduktion och nya infallsvinklar för att utveckla sitt arbete. Många praktiska tips som kan användas omgående.

Seminarietillfällen

Inga planerade tillfällen.

Bokningsförfrågan

Denna utbildning kan bokas till det tillfälle och den plats som bäst passar era behov. Kontakta oss för vidare diskussion om hur just er utbildning kan se ut.

Bokningsförfrågan

Vi använder cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt av webbplatsen. Genom att fortsätta accepterar du att cookies används. Läs mer