Sverige
Privatperson Logga in

Skapa trygga relationer i förskolan

Uppdragsutbildning

Målgrupp Föreläsningen vänder sig till pedagoger i förskolan. Om utbildningen/seminariet Förskolans uppdrag är att vara trygg, rolig och lärorik. Hur vet eller ser pedagogerna när barnen är trygga och hur gör pedagogerna för att stötta och utmana barnen att bli trygga? Med RUS, relationsutvecklingsschemat kan pedagoger observera hur barnens trygghet växer fram i relationen till pedagogerna, i miljön, i relation till de andra barnen och när de använder språket. Föreläsarna ger exempel kring pedagogens egna roll, samarbete och samsyn med kollegorna för att skapa en trygg förskoletid för alla barn. De kollegiala samtalen kan användas i det systematiska kvalitets- och likabehandlingsarbetet. Genomförande 3 timmars föreläsning eller heldag med workshop. Mål Pedagogerna får insikt i hur viktig grundverksamheten och relationerna är på förskolan och en metod att systematiskt följa upp barns utveckling och lärande.

Vill du veta mer?

Läs vår intervju med Tuula Torro och Camilla Lindgren.

Seminarietillfällen

Inga planerade tillfällen.

Bokningsförfrågan

Denna utbildning kan bokas till det tillfälle och den plats som bäst passar era behov. Kontakta oss för vidare diskussion om hur just er utbildning kan se ut.

Bokningsförfrågan

Vi använder cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt av webbplatsen. Genom att fortsätta accepterar du att cookies används. Läs mer