Privatperson Logga in

Programmering i förskolan

Uppdragsutbildning

I den kommande revideringen av läroplanen kommer kompletteringar i fråga om hur barns digitala kompetens kan stärkas i förskolan. Ett sätt är att arbeta med enkel programmering i förskolan, vilket innebär att leka in kommandon och algoritmer. Det handlar om att arbeta både digitalt och analogt. På utbildningen provar vi olika robotar samt några appar och får förslag hur vi kan leka med dem och samtidigt arbeta med olika läroplansmål. Vi leker robotar och programmerar varandra, att programmera ”med kroppen” är en bra början för att förstå principen. Robotar gör som vi säger och inget annat. Genomförande Workshop halvdag eller heldag Mål Kunskap om enkel programmering samt verktyg som gör att du direkt kan sätta igång att testa programmering i din verksamhet. Målgrupp Personal i förskolan samt förskolechefer.

Seminarietillfällen

Inga planerade tillfällen.

Bokningsförfrågan

Denna utbildning kan bokas till det tillfälle och den plats som bäst passar era behov. Kontakta oss för vidare diskussion om hur just er utbildning kan se ut.

Bokningsförfrågan

Vi använder cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt av webbplatsen. Genom att fortsätta accepterar du att cookies används. Läs mer