Sverige
Privatperson Logga in

Kooperativt lärande i förskolan

Uppdragsutbildning

Går även att boka som digital utbildning. Kontakta oss gärna för ett förslag på upplägg uppdragsutbildning@studentlitteratur.se Målgrupp Personal i förskola och förskoleklass. Om utbildningen Kooperativt lärande har visat sig ge förskolegrupper där barnen mår bra, samarbetar och leker mer med varandra än i andra grupper. Utbildningen presenterar hur kooperativt lärande kan användas i förskolan. Vi går igenom lekstrukturer och konkreta tips för att öva samarbete mellan barnen. Teori och praktik presenteras i en helhet: kortare föreläsningsdelar följt av diskussioner och praktiskt utforskande. Deltagarna får med sig flera nyckelstrategier för att prova kooperativt lärande i sin verksamhet redan nästa dag. Genomförande Seminarium halvdag Mål Seminariet syftar till att ge personal i förskolan och förskoleklass verktyg för att börja använda kooperativt lärande i sina verksamheter.

Seminarietillfällen

Inga planerade tillfällen.

Bokningsförfrågan

Denna utbildning kan bokas till det tillfälle och den plats som bäst passar era behov. Kontakta oss för vidare diskussion om hur just er utbildning kan se ut.

Bokningsförfrågan

Vi använder cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt av webbplatsen. Genom att fortsätta accepterar du att cookies används. Läs mer