Jag duger som jag är

Uppdragsutbildning

Målgrupp Föreläsningen vänder sig till pedagoger i förskolan. Den går också att anpassa till föräldrar. Om utbildningen/seminariet På förskolan finns det normer och regler som styr hur verksamheten drivs och hur vi alla förhåller oss till varandra. Normerna behövs för att skapa en struktur och förutsägbar men vad händer när normerna begränsar barnens möjlighet att vara sig själv? Kan alla barn spegla sig i verksamheten eller vilka attityder har pedagogerna? På föreläsningen lyfts normer kring diskrimineringsgrunderna och hur förskolan kan arbeta med de obligatoriska aktiva åtgärderna enligt diskrimineringslagen. Föreläsningen kan anpassas så att fokus ligger på diskrimineringsgrunderna eller på det normkritiska arbetet. Genomförande 3 timmars föreläsning med workshop Mål Få med sig kunskap om hur pedagogens förhållningssätt påverkar barnets möjlighet till utbildning på förskolan.

Seminarietillfällen

Inga planerade tillfällen.

Bokningsförfrågan

Denna utbildning kan bokas till det tillfälle och den plats som bäst passar era behov. Kontakta oss för vidare diskussion om hur just er utbildning kan se ut.

Bokningsförfrågan

Vi använder cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt av webbplatsen. Genom att fortsätta accepterar du att cookies används. Läs mer