En förskola för alla

Uppdragsutbildning

Målgrupp Pedagoger och förskolechefer. Föreläsningen kan anpassas till föräldrar. I förskolan ska pedagogerna bemöta varje barn så att barnen trivs och utvecklas för fortsatt lärande. För att lyckas med det, krävs det en medvetenhet hos pedagogerna om värdegrunden och förskolans uppdrag. På föreläsningen vävs FN:s barnkonvention, förskolans läroplan och teorier in för att förtydliga hur viktigt detta arbete är. Pedagogerna måste planera verksamheten så att det inkluderar alla barn och även granska verksamheten och sig själv. En grund för verksamheten är barnens inflytande. Hur får vi tag i barnens tankar och använder dem i verksamheten? Vad är inkludering och likabehandling för pedagogerna? Genomförande 3 timmars föreläsning eller heldag med workshop. Mål Målet med föreläsningen är att ge åhörarna verktyg att öka reflektionen kring utgångspunkterna för det egna agerandet i mötet med barn och deras föräldrar.

Seminarietillfällen

Inga planerade tillfällen.

Bokningsförfrågan

Denna utbildning kan bokas till det tillfälle och den plats som bäst passar era behov. Kontakta oss för vidare diskussion om hur just er utbildning kan se ut.

Bokningsförfrågan

Vi använder cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt av webbplatsen. Genom att fortsätta accepterar du att cookies används. Läs mer