Privatperson Logga in

Digital dokumentation - vad berättas om mig?

Uppdragsutbildning

Vi kan underlätta vår dokumentation på förskolan genom att använda modern teknik, oavsett om vi vill visa verksamheten, dokumentera barnens utveckling och lärande eller om vi arbetar med pedagogisk dokumentation. Med den digitala teknikens intåg i förskolans verksamhet blir det än viktigare att fundera över vad vi ska använda all dokumentation till samt hur barnen blir delaktiga i dokumentationen. Kursen ger dig konkret och direkt användbar kunskap kring den digitala dokumentationens möjligheter och fallgropar. Vilken möjlighet har barnen att påverka vad som berättas om dem i dokumentationen? Vem är dokumentationen till för? Vad ska den användas till? Hur hanterar vi alla foton och filmer? Har barnen möjlighet att säga nej till att bli filmade och fotade eller citerade? Hur mycket lyssnar vi på barnen? Vad säger läroplanen om dokumentation i förskolan? Kursen vänder sig till alla som jobbar i förskolan.

Seminarietillfällen

Inga planerade tillfällen.

Bokningsförfrågan

Denna utbildning kan bokas till det tillfälle och den plats som bäst passar era behov. Kontakta oss för vidare diskussion om hur just er utbildning kan se ut.

Bokningsförfrågan

Vi använder cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt av webbplatsen. Genom att fortsätta accepterar du att cookies används. Läs mer