Sverige
Privatperson Logga in

Att leda så det händer

Uppdragsutbildning

Målgrupp Förskolerektorer Innehåll Utbildningen utgår från den reviderade läroplanen. Att leda en mångfacetterad verksamhet som förskolan kräver att man har en tydlig målbild, funktionella strukturer och ett medvetet och gott ledarskap. Denna utbildning ger dig möjligheten att utveckla dessa verktyg. Utbildningen behandlar Förskolerektorns uppdrag och ansvar enligt lagar och styrdokument Att leda det systematiska kvalitetsarbetet så att måluppfyllelse och utveckling sker Ledarskap som utvecklar goda och effektiva organisationer Läroplanen är ledstjärnan i arbetet, men ditt stöd, kunnande, engagemang och dina utmaningar är det som får en förskola att bli sin fulla potential för barn och personal. Genomförande Utbildning över fyra halvdagar. Uppgifter ges till deltagarna mellan utbildningstillfällena. Uppgifterna kommer att utgår ifrån den nya reviderade läroplanen och hur du framgångsrikt kan leda förskollärarna och arbetslagen mot uppdraget. Mål Ökad kunskap och insikt i ledarskapets möjligheter samt verktyg att hantera motstånd och svåra utmaningar.

Seminarietillfällen

Inga planerade tillfällen.

Bokningsförfrågan

Denna utbildning kan bokas till det tillfälle och den plats som bäst passar era behov. Kontakta oss för vidare diskussion om hur just er utbildning kan se ut.

Bokningsförfrågan

Vi använder cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt av webbplatsen. Genom att fortsätta accepterar du att cookies används. Läs mer