Förskolan & juridiken

Uppdragsutbildning

Förskolan har under senare år utvecklats mot att närma sig skolan på olika sätt, kanske främst organisatoriskt men även innehållsmässigt. Detta har medfört ett förändrat och mer omfattande regelverk för förskolans verksamhet. Denna utbildning inleds med en genomgång av vad den nya skollagen och den reviderade läroplanen innebär för förskolans verksamhet. Därefter riktas fokus på andra områden som har stor praktisk betydelse i förskolan som t.ex. sekretess, kontakter med hemmet och tillsyn av barnen. Enstaka frågor inom dessa områden? Skolans jurist är en rådgivningstjänst för både förskola, grundskola och gymnasium där Mikael Hellstadius erbjuder rådgivning om alla juridiska frågor inom skolområdet. Alltid tillgänglig, alltid uppdaterad och dessutom kostnadseffektivt.

Seminarietillfällen

Inga planerade tillfällen.

Bokningsförfrågan

Denna utbildning kan bokas till det tillfälle och den plats som bäst passar era behov. Kontakta oss för vidare diskussion om hur just er utbildning kan se ut.

Bokningsförfrågan

Vi använder cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt av webbplatsen. Genom att fortsätta accepterar du att cookies används. Läs mer