Sverige
Privatperson Logga in

Gerry Larsson om att skriva för Studentlitteratur

Gerry Larsson är legitimerad psykolog och professor i ledarskapspsykologi vid Försvarshögskolan. För Studentlitteratur har han skrivit flera böcker om ledarskap, stress och psykologin däromkring.

Kan du berätta kort om skrivprocessen?

Jag har skrivit flera böcker för Studentlitteratur, sedan 2016 har det blivit fem stycken. Jag håller på att trappa ner i mitt ordinarie jobb där jag idag är senior professor och har därmed fått mer tid för denna typ av skrivande. Det är väldigt roligt och jag har faktiskt en ny bokidé som jag tänkte presentera för er inom kort.

Varför valde du Studentlitteratur som förlag?

Jag har väldigt bra erfarenheter av Studentlitteratur. Största fördelen med er har varit den professionella hjälp jag fått.

Hur har dina kontaktpersoner på förlaget kunnat hjälpa dig under skrivprocessen?

Både min förläggare Ola och de redaktörer som gått igenom mina texter har gjort ett jättebra jobb. Med er nuvarande laguppställning får jag väldigt proffsig feedback.

Hur upplever du att Studentlitteratur har arbetat med marknadsföringen av din titel?

Det har generellt funkat bra och framför allt hade jag inte fortsatt gå till Studentlitteratur med mina bokidéer om jag inte trivdes. Att få en bra kontaktperson på förlaget spelar mycket stor roll.

Vi använder cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt av webbplatsen. Genom att fortsätta accepterar du att cookies används. Läs mer