Logga in
Handlar som: Privatkund

Priserna visas inklusive moms och du betalar med Klarna


Priserna visas exklusive moms, du kan betala med Klarna eller faktura

Handlar som: Privatkund

Priserna visas inklusive moms och du betalar med Klarna


Priserna visas exklusive moms, du kan betala med Klarna eller faktura

Rehabiliteringsmedicin

Teori och praktik

Skickas följande arbetsdag

Rehabiliteringsmedicin

Teori och praktik

Den här boken finns tillgänglig som e-bok på Studora.

På Studora kan du köpa tidsbegränsad åtkomst till denna och många andra e-böcker. Du får tillgång direkt och kan även ta del av tjänstens smarta studieverktyg.

Valt format
Bok 563 kr inkl. moms
Studora e-bok 358 kr inkl. moms

Rehabiliteringsmedicinsk kunskap är relevant vid alla sjukdomar och skador som medför långvariga, komplexa funktionshinder och är därför relevant inom stora delar av sjukvården. Inom den rehabiliteringsmedicinska specialiteten handläggs idag främst patienter med skador och sjukdomar i nervsystemet respektive med långvariga smärttillstånd. Denna reviderade upplaga inleds med en sektion som avhandlar rehabiliteringsmedicinens utveckling och nuvarande plats i sjukvården, centrala rehabiliterings...

Läs mer

Rehabiliteringsmedicinsk kunskap är relevant vid alla sjukdomar och skador som medför långvariga, komplexa funktionshinder och är därför relevant inom stora delar av sjukvården. Inom den rehabiliteringsmedicinska specialiteten handläggs idag främst patienter med skador och sjukdomar i nervsystemet respektive med långvariga smärttillstånd. Denna reviderade upplaga inleds med en sektion som avhandlar rehabiliteringsmedicinens utveckling och nuvarande plats i sjukvården, centrala rehabiliteringsmedicinska koncept, mät- och arbetsmetoder. Följande sektioner omfattar rehabiliteringsmedicinsk funktionsdiagnostik, läkningsmekanismer och behandling vid långvariga smärttillstånd respektive vid skador och kroniska sjukdomar i nervsystemet. Bokens omfång har ökat något. Några kapitel har fått större utrymme och nya kapitel om beteendestörning och medicinska komplikationer efter svår hjärnskada liksom om anoxisk hjärnskada har tillkommit. Andra kapitel, som inte rör dagens kärnverksamhet inom praktisk rehabiliteringsmedicin, har utgått. Rehabiliteringsmedicin är avsedd för grundutbildning av läkare, arbetsterapeuter och sjukgymnaster, logopeder samt för läkare under ATtjänstgöring. Den är också lämplig som introduktion i specialistutbildningen i rehabiliteringsmedicin, geriatrik, neurologi och smärtlindring, i vidareutbildningar av olika vårdyrkesgrupper och som referenslitteratur av yrkesverksamma med intresse för rehabiliteringsmedicin.

Stäng

Författare

 ;

Denna reviderade upplaga inleds med en sektion som avhandlar rehabiliteringsmedicinens utveckling och nuvarande plats i sjukvården, centrala rehabiliteringsmedicinska koncept, mät- och arbetsmetoder. Följande sektioner omfattar rehabiliteringsmedicinsk funktionsdiagnostik, läkningsmekanismer och behandling vid långvariga smärttillstånd respektive vid skador och kroniska sjukdomar i nervsystemet. Bokens omfång har ökat något. Några kapitel har fått större utrymme och nya kapitel om beteendestö...

Läs mer

Denna reviderade upplaga inleds med en sektion som avhandlar rehabiliteringsmedicinens utveckling och nuvarande plats i sjukvården, centrala rehabiliteringsmedicinska koncept, mät- och arbetsmetoder. Följande sektioner omfattar rehabiliteringsmedicinsk funktionsdiagnostik, läkningsmekanismer och behandling vid långvariga smärttillstånd respektive vid skador och kroniska sjukdomar i nervsystemet. Bokens omfång har ökat något. Några kapitel har fått större utrymme och nya kapitel om beteendestörning och medicinska komplikationer efter svår hjärnskada liksom om anoxisk hjärnskada har tillkommit. Andra kapitel, som inte rör dagens kärnverksamhet inom praktisk rehabiliteringsmedicin, har utgått. Rehabiliteringsmedicin är avsedd för grundutbildning av läkare, arbetsterapeuter och sjukgymnaster, logopeder samt för läkare under AT-tjänstgöring. Den är också lämplig som introduktion i specialistutbildningen i rehabiliteringsmedicin, geriatrik, neurologi och smärtlindring, i vidareutbildningar av olika vårdyrkesgrupper och som referenslitteratur av yrkesverksamma med intresse för rehabiliteringsmedicin.

Stäng

Författare

 ;